Welkom bij Sieraden Support

Wat je wil weten als koper.

Sieraden

Edelstenen

Opleiding en Cursus

Overigen

helpdesk

Kennis op doen

informatie kunt u hier overzichtelijk vinden, zodat het makkelijker en duidelijker is om een goede keuze te maken bij de aangesloten juweliers, die de keuze hebben gemaakt om via juwelier.nl sieraden en horloges aan u te tonen. U kan ook terecht in de echte bestaande fysieke winkel van de juwelier. Bij elk product kunt u via de chat eenvoudig de sieraden reserveren om vervolgens te gaan kijken en het sieraad te passen.

Doe ook mee als sieraden en horloge verkoper.

Meld uw bedrijf aan via: Aanmelden als lid

Online chatten met de juwelier

Meteen antwoord op uw vraag

chatten-met-de-echte-juwelier

Een vraag stellen kan altijd

Op werkdagen ontvangt u het antwoord

stel-een-vraag-aan-de-juwelier

Pas op voor misleiding

Ga naar de echte juwelier

 

Wees bewust dat er veel sieraden nagemaakt worden. Waar niet elke verkoper kennis van heeft om te onderscheiden of dat het echt of namaak is. De juwelier is bij uitstek de kenner om het verschil te kunnen zien tijdens de inkoop van prachtige sieraden van edelmetaal in goud, platina en patina. 

Stelt u zich voor dat u een ring koopt met een diamant van een bepaalde kwaliteit die u verwacht zoals omschreven is. Deze kwaliteit is afhankelijk van 4 factoren waardoor de prijs bepaald wordt. Er zijn nogal wat misstanden in het sieradenvak. Om te voorkomen dat u geen andere kwaliteit krijgt dan dat u verwacht en betaald doet u er verstandig aan om juist dit soort edelstenen aan te kopen bij de juwelier. U ontvangt een bijgeleverd echtheidscertificaat wat aantoont wat u daadwerkelijk heeft gekocht. Dan weet u zeker dat u geholpen wordt met vakkennis van jarenlange studie die er aan vooraf is gegaan.

Is voordeel en hoge korting slim kopen?

Ga naar de echte juwelier

Bij Bol.com en Zalando kunt u een horloge met voordeel kopen. Het verzendhuis Bol.com is van Albert Heijn. Gaat u met uw mooie kostbare horloge nadien naar Albert Heijn om een batterij te laten vervangen, het uurwerk bij te laten stellen, of daar een goedkoop setje kastopeners te kopen om zelf aan de slag te gaan? Bol.com verkoopt het u wel, maar is het slim?

Vakmensen bij de juwelier voor onderhoud.

Daar is vakkundige expertise en ervaring voor nodig. Stel voor dat de pakking van uw horloge scheurt. Is uw horloge dan nog waterdicht? Wat gebeurd er met binnenkomend stof? Of een krom asje?  Hoe drukt u verantwoord de achterkant op uw horloge, zonder deze te beschadigen? Breekt bijvoorbeeld het saffier glas bij het vervangen van de batterij doordat u de achterkant niet goed dicht krijgt, dan is het vaak vaarwel garantie. Dit wilt u toch niet. Daarvoor gaat u naar de betrouwbare juwelier. Deze heeft kennis van horloges en sieraden. Dat heeft een verzendhuis gewoonlijk niet. AH kan prima brood bakken. Bol.com is snel met verzending. Zalando is goed voor kleding.

DE JUISTE KENNIS VAN HORLOGES.

Net zoals vele aanbieders heeft iedereen opeens kennis van horloges en sieraden, of is het tegenwoordig gewoon om alles zelf te willen doen, vaak met de nodige niet gewilde gevolgen. De Juwelier heeft voor zijn vak en ambachtelijk werk lang gestudeerd en vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Wees dus slim en koop bij de juwelier. Uiteraard ook voor een goed advies en goede service achteraf. Deze heeft de juiste gereedschappen en tevens zijn contacten in huis voor deskundige reparatie. Aardige en betrouwbare mensen geven advies en begeleiden u.

€5,- Waardebon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een waardebon via email

[newsletter]